Nieuws

De Bosuil presenteert in de zomermaanden: BUITENGEWOON!

De tap is zo schoon; je ziet je eigen reflectie, de zaal ruikt naar verse bloemen en schone was, geen enkele toegangsdeur piept nog en zelfs buiten is geen plukje onkruid meer te vinden…

Hoho, dit klopt niet!? In De Bosuil hoor je een vleugje bierlucht te ruiken, moeten de geluidsspeakers trillen en onkruid is stiekem ook best wel rock ’n roll!
Normaliter hanteert De Bosuil een zomerstop maar omdat ze door de Corona-maatregelen zo lang gesloten moesten zijn gaan ze de schade inhalen.

Daarom presenteert De Bosuil: BUITENGEWOON!
Een 6-tal concerten die buiten, in de achtertuin van het poppodium, georganiseerd zullen worden en een drietal shows binnen in de zaal. Dus buiten en ‘gewoon’ binnen!

Met de nieuwe aankondiging van niemand minder dan Vlaamse topband The Sore Losers is het affiche voor de zomer compleet. Voor iedereen die live-muziek zo gemist heeft staat er wel iets op het programma: van Ray Wilson (ex-Genesis), de Belgische topartiest DAAN, The Pink Floyd Sound tot aan lokaal rocktalent Tommy Gazer.
De concertreeks BUITENGEWOON zal afgesloten worden met de finale van popwedstrijd PAF (Play at FestiFallz). De winnaar van deze wedstrijd zal op het nieuwe Weerter popfestival FestiFallz spelen voor maar liefst 8000 man, naast o.a. Maan en Di-rect.

Meer info en tickets via www.debosuil.nl