Jouw regio

Nederweert

Muziekcollectief Nederweert Live is in 2014 ontstaan uit de stichting Nederweert Live. De werkgroep “Nederweert Live Binnen” had als doel meer te betekenen voor de muzieksector en met name ondersteunen van de muzikanten binnen de gemeente. In de huidige situatie was dit echter niet mogelijk, vandaar dat er gekozen is om een nieuwe stichting op te zetten. De stichting zal van toegevoegde waarde zijn voor de muzikanten doordat deze de muzikant ondersteunt op verschillende aspecten.

Bij ons kun je terecht met alle vragen mbt bands, singer/song, podium en talentontwikkeling!

Creëren van optreedmogelijkheden

Het bestuur van de stichting zal zich inzetten door netwerken en het zelf organiseren van evenementen optreedmogelijkheden te creëren voor muzikanten en bands uit de regio.

Aanbieden van cursussen/workshops/bandcoaching

Stichting Muziekcollectief Nederweert Live is ervan overtuigd dat bands veel van elkaar kunnen leren, vandaar dat er cursussen, workshops & bandcoaching collectief ingekocht zullen worden.
Afhankelijk van de cursus of workshop zullen deelnemers van het collectief hier gratis of tegen een kleine vergoeding aan deel kunnen nemen.

Dit zal niet alleen helpen bij de ontwikkeling van individuele muzikanten, maar zal ook de samenwerking tussen muzikanten binnen de regio versterken.

Kennis delen

Doordat de muzikanten met elkaar en met professionals uit de muziekwereld in contact komen zal kennis makkelijk gedeeld kunnen worden. Hierdoor zullen alle muzikanten/bands zich positief kunnen ontwikkelen.

Voor iedereen!

Stichting Muziekcollectief Nederweert Live is er voor iedereen die iets met muziek heeft! Ben je 8 of 80, speel je in een band of ben je solist, heb je podium ervaring of moet je de eerste stap nog zetten, wij staan voor je klaar!

Meer informatie & Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met Eric Kessels.