Nieuws

Proeftuin Popmuziek is opzoek naar muzikale verhalen!

Bouw mee aan de “Proeftuin Poptempel route”.

Proeftuin Popmuziek gaat een heuse muzikale wandel/fiets/auto route op touw zetten. Door de hele Cultuurregio Noord-Limburg vind je verborgen Poptempels: plakkaten die je direct naar unieke, aan de plek verbonden muziek brengen. Voorbijgangers scannen de QR-code op het bordje en komen zo meer te weten over onze bruisende popsector. De route zal uiteindelijk bestaan uit meer dan 50 plekken, die volledig uitgestippeld worden op Google Maps. Om de route te vullen hebben wij jou hulp nodig!

Weet jij een toffe plek in Noord-Limburg, die een muzikaal tintje heeft?  Denk bijvoorbeeld aan een podium, een platenzaak, het huis van een bekende celebrity, en zijn deze te koppelen aan muzikanten? Stuur dan jouw verhaal/bericht naar karin@popinlimburg.nl met daarin:

  • Locatie waar het bordje mag komen? (adres)
  • Wat de historie is van deze locatie?
  • Welke muzikant is aan de locatie te koppelen? (met eventueel contactgegevens van artiest en biografie)
  • Eventuele afbeelding/logo van locatie en muzikant
  • Video, audio en social media linkjes van locatie en muzikant
  • Voor een voorbeeld Klik je hier!
Voorbeeld: poptempel bordjes

Proeftuin Popmuziek
De Proeftuin Popmuziek is een initiatief die zich voornamelijk bezig houdt met het versterken van de muzikale ontwikkelingen en samenwerkingen in de Cultuurregio Noord-Limburg.  Dit heeft al geresulteerd in een speciaal Popsport “Proeftuin” traject, een website waarbij de poppodia, initiatieven en projecten zichtbaar zijn en vanaf heden komt daar de “Proeftuin Poptempels” route bij!  Aanjager Thijs Schrijnemakers houdt alles in het gareel en zorgt er middels de Spotify “Proeftuin brieven” voor dat iedereen op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.