Nieuws

Proeftuin popmuziek organiseert netwerkevent educatie en talentontwikkeling in Noord- en Midden Limburg

Proeftuin popmuziek organiseert zaterdag 26 maart het netwerkevent ‘Zet jezelf op de kaart’ bij de Bosuil in Weert. Een event waarbij popmuzikanten / docenten, poporganisaties en ondernemers in gesprek gaan. Dat doen we om het netwerk binnen de Proeftuin Popmuziek in beeld te krijgen en samen tot frisse inzichten te komen.

Poppodia van diverse gemeenten in Noord- en Midden Limburg slaan de handen in een, allemaal gedreven door hetzelfde doel; het netwerk rondom educatie en talentontwikkeling in de regio vergroten. Deze gemeenten vormen samen een nieuwe culturele samenwerking genaamd Proeftuin Popmuziek. Tijdens het netwerkevent ‘Zet jezelf op de kaart’ willen ze best practices bespreken onder begeleiding van Sjon Mobers, Sander Ruijters geeft een workshop over muziekdocentschap en het coachen van musicerende groepen op verschillende niveaus. De afsluiting bestaat uit een borrel met de mogelijkheid meer te weten te komen over elkaar en de projecten die lopen in de regio.

Het event vindt plaats bij de Bosuil in Weert tussen 13.00 en 17.00. Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk via: https://forms.gle/bZNKhTHkjwPqDoSD9

Programma:
13.00 uur:  inloop en welkom
13.30 uur: In gesprek met 3 best-practices educatie en talentontwikkeling uit de regio:
–  Bregje Deckers van de Muzikantine Horst
–  Goof Velen van de ECI Cultuurfabriek, Roermond
–  Stan Smeets van De Domijnen, Sittard
14.30 uur:  workshopsessie
– Sander Ruijters over muziekdocentschap en het coachen van musicerende groepen op verschillende niveaus
15.30 uur: netwerken/borrel!
17.00 uur: afsluiting